Един от основните страхове на нежната половина от човечеството е

...
Един от основните страхове на нежната половина от човечеството е
Коментари Харесай

Вижте тези 5 неща, които издават лесната жена

Един от главните страхове на нежната половина от човечеството е загубата на мъжкия интерес.
Всички дами мечтаят връзката с обичания постоянно да е пламенна и сантиментална.
Този интервал обаче бързо завършва и бива сменен от по-скучно време. Често мъжете губят интерес към своята жена и стартират да я одобряват за даденост. Интересното е, че сходно държание нормално се предизвика от дейностите на самите дами. Кои по-точно са тези дейности?

Лесно променяте проектите си в интерес на колегата
Много дами неправилно имат вяра, че да жертват ползите си в името на връзката е изцяло обикновено. Те не могат да откажат на обичания нищо, страхувайки се, че това ще го разочарова. В реалност обаче такава жертва въобще не се цени. На мъжа по-скоро ще му се стори, че дамата е привързана прекалено много към него и той може да си прави каквото желае, без да се преценява с нея.

Обикновено нямате какво да вършиме
Кой има интерес да поддържа връзка с човек, който се отегчава самичък със себе си? Такива хора основават усещането, че нямат удоволствия или занимания. Мъжът бързо ще се отегчи от жена, която няма лични ползи. Затова си намерете някакво занимание: да вземем за пример, изобразяване или тренировки.

Вие се съгласявате с всяко негово предложение
Често дамите са склонни да се приспособяват към половинките си. Това нормално се дължи на боязън, че ще изгубят любовта им. Но такова отношение постоянно се усеща, по тази причина и тъкмо от тези дами мъжете си потеглят най-бързо. Не се опасявайте да се откажете от това, което е неприятно или не ви харесва. Ако мъжът желае да плувате в басейна дружно, а вие се страхувате от водата, не се колебайте да откажете. Ако той предложи дълга разходка, а вие сте изтощени и желаете да си починете на безшумно място, заявете му го намерено.

Нямате лично мнение
Хората, които намерено показват личната си позиция, без боязън от наказание, постоянно притеглят вниманието на другите. За да грабнете вниманието на мъжа, би трябвало да имате лична позиция и да умеете да я отбраните, без да се налагате на другите. Дори сътрудникът ви да не е склонен с вашето мнение, в това няма нищо ужасно. Трябва да се знае, че вие ​​сте разнообразни хора със личен светоглед и опит, които можете да споделяте между тях.

Не желаете да се развивате
Човек, който не се стреми да реализира нещо, да извърши фантазиите си, наподобява отегчителен. Мъжете не почитат такива дами. На първо място, в случай че една жена не се стреми към благополучие, това приказва за ниска самокритика. За да поддържате интереса на мъжа, би трябвало да се отнасяте към живота си със пристрастеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР