Един от основните състезатели на мъжкия национален отбор по волейбол

...
Един от основните състезатели на мъжкия национален отбор по волейбол
Коментари Харесай

Алекс Грозданов пропуска останалите мачове от Лигата на нациите

Един от главните състезатели на мъжкия народен тим по волейбол - Алекс Грозданов, няма да взе участие допълнително срещи от Лигата на нациите. 208-сантиметровият център има контузия в коляното, която получи директно преди заминаването за другарските срещи в Словения. Направеният ядрено-магнитен резонанс сподели, че няма разкъсвания или други промени и от медицинския щаб се надяваха да бъде на линия за дуелите в Римини. Грозданов взе участие в два мача, само че коляното му се подуваше и положението му изискваше спомагателна отмора.

С оглед на лимитираните благоприятни условия за физиотерапия и спомагателни прегледи в балона бе решено да се потърси съответно решение на казуса. След контакт с новия клуб на волейболиста - Монца, беше проведен обзор в Милано и състезателят напусна през днешния ден хотела на тима.

Проблем с коляното на подготовка в Римини получи и посрещачът Гордан Люцканов, като на следващия ден той би трябвало да мине на медицински обзор. Мартин Атанасов също пострада по време на занятие, като при обсада топката обърна кутрето на дясната му ръка. Очаква се първенецът на Турция да бъде на линия за третия кръг от мачове.

По време на срещата с Канада капитанът Цветан Соколов получи инфектиране на нервно окончание в гърба, а либерото Владислав Иванов - контрактура в дясното бедро. Иванов няма да попадне в групата за мача с Иран тази вечер, до момента в който Соколов е в състава, само че надали ще стартира като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР