Един от основните проблеми, особено за хората с мазна кожа,

...
Един от основните проблеми, особено за хората с мазна кожа,
Коментари Харесай

Разширените пори ще изчезнат завинаги от лицето ви! Ето как!

Един от главните проблеми, изключително за хората с мазна кожа, е съществуването на разширени пори на лицето. Това от своя страна усилва риска от акне.

Разширените пори на кожата на лицето разрешават да се натрупват замърсявания и масла под повърхността на кожата, което води до образуването на акне и черни точки. С времето ще бъдете изправени пред предизвикването да намалите размера на порите и да преборите акнето, само че средствата по магазините, които можете да използвате, с цел да постигнете този резултат най-често имат странични резултати, които единствено ще влошат казуса ви.

Ето домашни предписания, които можете да опитате още днес!

Намерете решение на разширените пори! Активна съставна част в тези предписания е лимонът.

Бадеми и лимонен сок.

Трябва да накиснете малко бадеми през нощта, с цел да омекнат. На следващата заран смачкайте бадемите, като извършите гъста паста.След това прибавете към 1 чаена лъжичка лимонен сок, поставете продуктите в блендер и разбъркайте, до момента в който получите хомогенна примес.Нанесете пастата върху лицето и я оставете да престои 20-25 минути.Изплакнете лицето си с топла вода и ще забележите доста усъвършенстване в кожата на лицето си.

Яйчен белтък и лимонен сок.

Можете да приготвите натурална маска за лице, с цел да стегнете порите на кожата, като комбинирате няколко капки лимон и два белтъка. Нанесете пастата върху лицето си, деликатно я разтрийте с върха на пръстите си.Оставете пастата на лицето към 20 минути, преди да я изплакнете с топла вода.Можете да стегнете порите на лицето и да премахнете мъртвите кафези от лицето, оставяйки го свежо, безпрепятствено и меко.

Розова вода, краставица и лимон.

Обелете и нарежете краставицата.След това прибавете 4 капки лимонен сок и 1 чаена лъжичка розова вода към сока от краставица.Поставете тази примес върху лека забрадка и нанесете върху лицето за 15 минути, докато изсъхне.След това би трябвало да изплакнете лицето си и порите на кожата ви ще бъдат стегнати.

Ананас и лимон.

Трябва да смесите няколко капки лимон и към 2 супени лъжици сок от ананас в малка купа.Навлажнете със сместа чиста забрадка, по-късно я сложете на лицето си и я оставете за 10 минути.След това изплакнете.

Активните ензими в сока от ананас ще ви оказват помощ да намалите разширените пори на лицето, докато киселинността на лимона ще работи като свързващо вещество за кожата ви.

Доматен сок и лимонен сок.

Първо, пригответе пюре от 2 домата.След това прибавете няколко капки органически лимонен сок и разбъркайте, докато получите паста.Тази гъста паста би трябвало да се втрие в лицето и по-късно да се остави за 15 минути.След това го измийте и го подсушите с чиста забрадка.

Вижте още: След приема на тази рецепта ще забравите за хипертонията

Вашите пори ще намалеят.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР