Един от основните приоритети на служителите от сектор Пътна полиция

...
Един от основните приоритети на служителите от сектор Пътна полиция
Коментари Харесай

Камера засече пазарджиклия да лети със 132 км/ч в центъра на село

Един от главните цели на чиновниците от бранш „ Пътна полиция ” и районните ръководства в Пазарджик, Пещера, Септември, Панагюрище и Велинград е обезпечаване на пътната сигурност и понижаване на пътно-транспортния травматизъм. Един от способите за това е деен всекидневен надзор над всички участници в придвижването по пътищата и изключително над водачите на МПС.

На „ въоръжение ” на униформените са мобилни и стационарни камери за надзор на скоростните режими, които са употребяват при оптимално натоварване. Не са редки случаите и на фрапиращи нарушавания от страна на водачи на коли. Едно сходно нарушаване е документирано от мобилна камера на бранш „ Пътна полиция ” на 10 ноември, в региона на основната улица на пазарджишкото село Гелеменово, през която минава пътя Пазарджик-Панагюрище.

При ограничаване на скоростта в региона на обитаемото място от 50 км/ч лидер на лек автомобил „ БМВ ” с пазарджишка регистрация е засечен да кара със „ скромните ” 132 км/ч. Това е скорост, която е близка до оптимално допустимата скорост за леки коли на автомагистрала, а не в обитаемо място. На лидера следва да му бъде отнето свидетелството за ръководство на МПС за период от 3 месеца и наложена парична санкция в размер на 950 лв..

Шофирайте рационално, пазете своя живот и този на останалите участници в придвижването, приканват от полицията в Пазарджик.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР