Един от основните моменти в работата на СДС през следващата

...
Един от основните моменти в работата на СДС през следващата
Коментари Харесай

Румен Христов: Очаква ни гореща политическа зима

Един от главните моменти в работата на Съюз на демократичните сили през идната година е присъединяване в другите типове избори. Това съобщи на конференция в Пазарджик ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

По думите му Националният съвет на партията е дал независимост на структурите за обединения, като от тях са изключени единствено Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, с които Съюз на демократичните сили няма допирни точки.

„ По отношение на присъединяване в евроизборите не са провеждани договаряния с други партии, само че са обсъждани три благоприятни условия за явяване. Първата е за независимо показване на Съюз на демократичните сили, втората за консервативно-патриотична коалиция, а третата за по този начин наречената идейна коалиция “, разяснява Христов.

Той разкри и опцията за предварителни парламентарни избори, като означи, че сме очевидци на скандал след скандал и митинг след митинг.

„ Гражданите ще решат дали да има такива избори, само че най-вероятно ръководещите ще бъдат принудени да ги създадат. Те няма да завършат този мандат “, посочи Румен Христов. По думите му се чака гореща политическа зима и е добре за обществото предварителните парламентарни избори да са по-рано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР