Един от основните критици на лидера с обявена оставка -

...
Един от основните критици на лидера с обявена оставка -
Коментари Харесай

Мнозинство от 2 към 1 на Корнелия Нинова срещу опозицията изключи Кирил Добрев от БСП

Един от главните критици на водача с оповестена оставка - Кирил Добрев, е изключен от Българска социалистическа партия. Решението е взето " на автограф " при " гласоподаване на 170 от общо 187 социалисти в Националния съвет на партията. " За " са били 106 социалисти, " срещу " - 61, а трима са се въздържали, заяви партийният пресцентър.

За, който бе дясната ръка на Корнелия Нинова до 2020 година, когато се кандидатира за водач против нея, се разбра на 29 декември, когато на членовете на Националния съвет е спуснат дневен ред с единствена точка за решение " на автограф ". Официалните претекстове са " уронване положителното име на партията ", " злепоставяне на членове на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ", " клюки и обиди ", " присъединяване в организирането на шумни митинги пред централата на партията преди осъществяване на съвещания на Националния съвет на Българска социалистическа партия ", " подмолното образуване на подписка за привикване на съвещание на 50-я Конгрес на Българска социалистическа партия преди президентските избори, без да се съблюдава открития ред " и други Неофициалните - че е критик на Корнелия Нинова и може да работи за избирането на нов водач.

Срещу предлагането на тясното управление - Изпълнителното бюро, за изключване на Кирил Добрев, което е аргументирано и с претенции на социалисти, се оповестиха алените от Перник, столичната организация на Българска социалистическа партия и претендентът за водач Крум Зарков. В се показва, че преследването на врага с партиен билет е мрачна процедура от предишното, която е наказана от социалистите.

Още за изключването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия четете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР