Един от основните играчи на ЦСКА - Кирил Десподов, бе

...
Един от основните играчи на ЦСКА - Кирил Десподов, бе
Коментари Харесай

Десподов: Биха ни с помощ от 12-ия играч, но и ние направихме грешки

Един от главните играчи на ЦСКА - Кирил Десподов, бе извънредно отчаян след провалянето с 1:2 от " Копенхаген " в квалификациите за Лига Европа. Националът асистира за голa на " алените ", само че през втората част гостите получиха решаваща дузпа поради фаул точно на Десподов.
" Копенхаген " пречупи 10 от ЦСКА с гол-шедьовър и дузпа (ГАЛЕРИЯ) "Армейците " отстъпиха с 1:2, групите на Лига Европа наподобяват мираж
" Огромно отчаяние - за мен и за целия тим. Биха ни неуместно с помощ от 12-ия състезател, само че и ние направихме неточности. Не желая да упреквам никого. Отбранявахме се до момента в който имахме сили, само че с 10 индивида е мъчно ", сподели Десподов.

" Нашите почитатели са невероятни, благодаря им за поддръжката. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа, защото имахме късмет да го създадем.
Шансовете въпреки всичко остават за реванша. Видяхме, че Копенхаген не са нищо изключително. Червеният картон и дузпата, която направих аз, много им помогнаха "

" В Дания би трябвало да покажем футбол, който нашият треньор желае да играем. Сигурен съм, че имаме сили да отстраним Копенхаген ", показа националът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР