Един от основните футболисти в състава на Тотнъм Ян Вертонген

...
Един от основните футболисти в състава на Тотнъм Ян Вертонген
Коментари Харесай

Вертонген напусна “Йохан Кройф Арена“ с патерици, под въпрос за финала

Един от главните футболисти в състава на Тотнъм Ян Вертонген напусна „ Йохан Кройф Арена “ с патерици, а десният му крайник бе обездвижен в ботуш след трагичната победа на „ шпорите “ с 3:2 против Аякс.

Тотнъм се класира за финала в Шампионска лига, който е на 1 юни на „ Уанда Метрополитано “, само че присъединяване на белгийския футболист в дуела е сложено под доста сериозна въпросителна.

Вертонген получи травма в десния крайник още през първото полувреме на дуела в Амстердам, само че съумя да довърши мача и да помогне за страхотния поврат.

32-годишният футболист игра в мача против Аякс с защитна маска на лицето, откакто в първия полуфинал против холандския тим в Лондон се сблъска със своя съотборник Тоби Алдервейрелд и пострада доста съществено.

При всички положения в лагера на Тотнъм ще се опитат да вдигнат Вертонген за финала на Шампионска лига в Мадрид.

Нападателят на лондончани Хари Кейн също ще остане до последно под въпрос за финала с Ливърпул на 1 юни в Мадрид, само че изрази вяра, че ще се възвърне в точния момент от контузията си на глезена.

Контузията на британския национал не му попречи да отпразнува дружно със съотборниците си след последния съдийски сигнал победния гол на Лукас Моура в 96-та минута, който класира Тотнъм за първи път във финала на най-престижния европейски клубен шампионат.

[VIDEO] @JanVertonghen verlaat stadion op krukken en met enkelbrace. Houdt een blessure hem uit zijn allereerste Champions League-finale? https://t.co/ffmvKU5RC7 pic.twitter.com/ORRKDBiNWJ
— VTM NIEUWS (@VTMNIEUWS) May 9, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР