Един от основните футболисти на националния ни отбор - Петко

...
Един от основните футболисти на националния ни отбор - Петко
Коментари Харесай

Петко Христов: Няма лесни стартове, най-важно е да сме отбор

Един от главните футболисти на националния ни тим - Петко Христов, приказва пред " Блиц " ден преди първия мач на България в европейските квалификации за Евро 2024. Наш конкурент ще бъде Черна гора.

" Няма лесни стартове. Всеки мач на националния тим е значим. Надяваме се да изиграем положителни два мача и да покажем ново лице, да продължим положителните мачове, откакто направихме три позитивни резултата и еднакъв с Люксембург. Стремим се да подобрим играта и да създадем положителни резултати. Но не е непременно. Най-важното е да сме тим, да сме колектив, и с времето да станем още по-добри.

Мотивация би трябвало постоянно да има, щом си в националния тим. Треньорът ни оказва помощ доста, дава ни нови директиви. Ако спазим всичко, което ни демонстрира на тренировките, и това, което вършим, ще се поздравим с триумфа против Черна гора.

Дано стадионът да е цялостен. Последните години поддръжката за националния тим не е доста огромна, само че се надявам с положителното ни показване да върнем феновете пред екраните и хората по стадионите. Тогава всеки мач ще се усещаме добре и ще демонстрираме положителни резултати ".
 Марушич се закани на България: Точката в Разград не е алтернатива, отиваме за победа
Марушич се закани на България: Точката в Разград не е алтернатива, отиваме за победа

България и Черна гора откриват акцията в група G на Европейските квалификации утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР