Един от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов сподели

...
Един от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов сподели
Коментари Харесай

Петър Величков зове: Домусчиев, Русев, Фурнаджиев и Венци Стефанов да напуснат Изпълкома на БФС

Един от главните фигури в екипа на Димитър Бербатов показа мнението си заситуацията, в която се намира БФС след последните решения на Софийски градски съд свързани с конгресите на футболната централа.

" Нищо ново под слънцето - от по кое време го приказваме това? Оттук нататък ще се опорочава всеки Конгрес. Това вършиха и това ще вършат Михайлов и обкръжението му. Ще опорочават всеки Конгрес и ще одобряват да бъдат посочени за отговорни без да им пука. Висша безочливост и безсрамие ", сподели Величков пред сътрудниците от bTV.

Той прикани някои от актуалните членове на Изпълкома да изоставен организацията, осъзнавайки какви са дейностите на президента Борислав Михайлов. В момента законен за решения е Изпълкомът, който работеше преди Извънредния конгрес на 12 октомври 2021, защото съдът не зачита взетите тогава решения.

" Призовавам сериозните сътрудници в законния Изпълком - Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов, Спас Русев и другите сътрудници, които сигурно схващат какво правят Михайлов и най-близкото му обграждане, да се разграничат от дейностите им и се отдръпват от Изпълнителния комитет на БФС. Вярвам, че към този момент са наясно с всичко ", добави Величков.
 От БФС с позиция след решенията на съда
От БФС с позиция след решенията на съда

Информацията била подвеждаща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР