Един от основните фактори , който изгражда характера ни е

...
Един от основните фактори , който изгражда характера ни е
Коментари Харесай

Кои зодии са кармично свързани

Един от главните фактори, който построява характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите типа сили – Кардинална, Фиксирана и Непостоянна. Какво значат всички те, обаче? Как ни построяват като персони? Кои зодии, към коя сила са свързани? Ето отговорите на всички тези въпроси:
Видовете сили
1. Кардинална сила – с този тип сила са свързани зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. Те са импулсивни и доста мощни, могат да създадат първата крачка. Много мощност имат тези зодиакални знаци. Всеки един от тях е виновен за разнообразни сфери в живота и се оправя повече от ослепително с тази отговорност.
2. Фиксирана сила – с този тип сила са свързани Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Те са търпеливи и поставят доста старания, с цел да реализиран мечтаното. Имат огромни проекти и с борят дълго време, с цел да ги осъществят. Винаги изчакват верния миг и не обичат да прибързват, способни са години наред да се борят, в случай че са сигурни, че ще реализиран задачата си.
3. Непостоянна сила – с този тип сила са свързани Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Тези зодии умеят да се приспособяват към всичко, там където другите не намират смисъл, те намират ентусиазъм, за това доста астролози ги назовават хамелеони. Те постоянно имат строго избрана тактичност, която им оказва помощ да бъдат най-богатите зодии.
Какво значат силите за всяка зодия
Овен – принципен, постоянно реализира задачите си и нормално работи самичък, не търси непозната поддръжка.
Рак – самостоятелност и упоритост, този зодиакален знак е доста мощно обвързван със фамилията. Представителите на зодия Рак намират разтуха и мощ в дома, околните и роднините.
Везни – дипломатични персони, които умеят да споделят с доста хора и да основават значими за тях другарства. Обикновено работят в екип.
Козирог – извънредно упорити и доста търпеливи. Винаги реализират задачите си постепенно, малко по малко. Поставят си високи цели и дълго време се борят да ги реализиран. Не бързат това да се случи, само че когато се, те не са дали всичко от себе си. Винаги го резервират за по-големите триумфи.
Телец – те са фенове на парите и са подготвени на всичко, с цел да ги имат. Първоначално може да наподобява, че не поставят задоволително старания, само че доста бързо се активизират и за къс интервал реализират огромни триумфи.
Лъв – те са създатели и дълго се движат към задачата си. Имат умеенето да покровителстват над всички останали зодиакални знаци.
Скорпион – умеят да трансформират живота си за извънредно дребен интервал от време, освен своя, само че и този на околните си. Имат доста мощна сила, която им разрешава да го вършат допустимо най-безболезнено и дейно.
Водолей – изчакват точния миг, не са прибързани и в никакъв случай не взимат прочувствени решения. Мислят за бъдещето си и го градят, до момента в който не реализиран стремежи резултат.
Близнаци – приспособяват се доста елементарно към всякаква среда. Те са доста положителни събеседници и дават най-хубавите препоръки, тъй като умеят да погледнат казуса по доста разнообразни способи. Това е една от най-интересните зодии.
Дева – приспособяват се към всевъзможни условия без проблем, тъй като могат доста бързо да сменят курса. Те са извънредно дисциплинирани и мобилизирани и нормално това им донася огромни триумфи.
Стрелец – образованието е тяхната буря, обичат да пътуват и да задоволяват интелектуалните си търсения.
Риби – те са загрижени за всички, най-хубавите психолози. Готови са да оказват помощ на всеки човек и това им донася огромни изгоди.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР