Един от основните акценти в предизборната програма на кандидата за

...
Един от основните акценти в предизборната програма на кандидата за
Коментари Харесай

Акцент в програмата на Климент Шопов е обновяването на тротоарната мрежа

Един от главните акценти в предизборната стратегия на претендента за кмет на Сливен от „ Възраждане “ – Климент Шопов, е подобряването на средата на живот в града.

„ За да задържим младото население на град Сливен, би трябвало да подобрим средата, която ни заобикаля. За да осигурим  по-леки старини за нашите родители, би трябвало да подобрим средата, която ни заобикаля. Важна част в нашата среда са тротоарите. “, споделя Климент Шопов във видео, отдадено на тематиката и споделено в обществената мрежа Facebook. 

Част от инфраструктурата в града е тротоарната мрежа, където се придвижват пешеходци. Рушащи се тротоари, изчезнали плочки, неравности, стърчащи и рискови детайли, в редица елементи на града постоянно тротоарът липсва, което е рисково, тъй като принуждава хората да се движат на пътното платно дружно с колите.
 
Необходимо е неотложно възобновяване. Общата дължина на тротоарната мрежа в град Сливен е 640 км. Това е  дължината на пътя до София и назад, пеш. Подновяването ѝ в границите на един мандат би било на практика и финансово невероятно, по тази причина от „ Възраждане “ оферират предпочитано възобновяване на тротоарните зони с висок поток от хора – учебни заведения, ясли и детски градини, детски площадки, болнични заведения, пенсионерски клубове и старешки домове. Ако жителите на Сливен дадат доверието си на „ Възраждане “ на идните през октомври локални избори, обновяването на тротоарната мрежа в посочените предпочитани зони ще стартира неотложно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР