Един от основните акценти на щанда на McLaren Automotive по време

...
Един от основните акценти на щанда на
McLaren Automotive по време
Коментари Харесай

Часовник или половин суперкола?!

Един от главните акценти на щанда на McLaren Automotive по време на тазгодишното изложение в Женева е премиерата на първия взаимен артикул на производителя на суперспортни автомобили и не по-малко влиятелния, само че в своята област, производител на ексклузивни часовници Richard Mille.

Часовникът, който виждате на фотосите се нарича RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph и от компаниите споделят, че дизайнът му е вдъхновен от тези на колите на McLaren. Изработен е от патентованите Carbon TPT® и Orange Quartz TPT®, което подсигурява екстремна устойчивост и издръжливост, както и лека обща конструкция.

В извънредната серия RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph ще бъдат включени единствено 500 часовника, като преимущество при покупката им ще имат притежателите на автомобилите McLaren Ultimate Series.

Цената на RM 11-03 McLaren Automatic Flyback Chronograph е определена на 180 000 швейцарски франка или около 154 000 евро.

Едно от най-новите оферти в портфолиото на McLaren- , оборудвано с нов четирилитров, twin-turbo, V-образен, осемцилиндров мотор и 720 конски сили, и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за минималните 2.9 секунди, коства към 230 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР