Един от организаторите на протестите срещу правителството и член на

...
Един от организаторите на протестите срещу правителството и член на
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов попари въстаниците с тази новина

Един от уредниците на митингите против държавното управление и член на "Отровното трио " – юрист Николай Хаджигенов, се ожали в обществената мрежа Фейсбук, че против него и съидейниците му е формирано секретно дело за измяна и има възможност те да бъдат задържани.

"През миналата седмица в профилирания углавен съд са разпитани пред арбитър купчина полицаи за първото велико национално въстание, станало известно, като кървавата ”Сряда”. Делото е секретно, формирано е по глава I Наказателен кодекс за измяна ", твърди Хаджигенов, само че не споделя от кое място е получил съдбовната за него информация.

Той добавя, че "вероятно това е делото по което ни слушат и дебнат 81 дни.
Вероятно по него ще съберат "показания " на очевидци със скрита идентичност и СРС ". Тук Хаджигенов се изпуска и прецизира, че по този начин трябвало да бъде потвърдена връзката им не с някой различен а с "божков, цветан василев, президента Радев и знам ли още кой. "

След това, с цел да насърчи оредяващите протестиращи преди оповестеното през вчерашния ден четвърто "велико национално въстание " той революционно споделя:

"Нетърпеливо.
Писна ми от въстания мирни, като курс по икебана.
А на вас ви е време.
Вие избирате по какъв начин и по кое време.
Нас, не ни е боязън!
Без почитание.
Един елементарен АДвокат "

Не се знае обаче, дали с тази си трагична вест за идния му арест, той няма да разколебае в допълнение непрекъснато оредяващите въстаници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР