Един от организаторите на Мача на Надеждата“ Михаил Александров говори

...
Един от организаторите на Мача на Надеждата“ Михаил Александров говори
Коментари Харесай

Михаил Александров: Трябва да правим повече добри неща

Един от уредниците на „ Мача на Надеждата “ Михаил Александров приказва след края на дуела. Бившият национал счита, че в България би трябвало да се вършат повече положителни неща.

„ Страхотно е възприятието, няма какво да крием. Всички искахме да забележим по какъв начин публиката се радва на този празник. Изключително благополучен съм, че всичко мина добре “, сподели Александров.

„ Искрено се надявам да сме дали вяра на България. Показахме по какъв начин би трябвало да се прави всяко събитие в България, какъв би трябвало да бъде метода и концепцията. Наистина би трябвало да вършим повече положителни неща, тъй като това ни куца “, добави той.

„ Днес е един страховит празник. Това е едно хубаво събитие. Не мога да разясня за други събитие. Въпросното събитие още не е свършило. Говорим си сега. За мен като уредник беше значимо всичко да мине добре. Дано сте задоволени. В момента приключвам магистър по Спортен мениджмънт в УЕФА. Надявам се скоро да заема добра позиция “, сподели още Михаил Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР