Един от обитателите на жилищен блок в Русе си е

...
Един от обитателите на жилищен блок в Русе си е
Коментари Харесай

Мъж си направи самоделно котелно в блок в Русе. Съседите искат да се премахне

Един от жителите на жилищен блок в Русе си е направил самоделно котелно за парно отопление. Той го е разположил в избено помещение . Сигнал за това са подали до „ NOVA “ неговите съседи, които са доста обезпокоени от обстановката. 

Те описаха, че от вентилацията в баните им излиза пушек . Освен това цялото стълбище мирише на дим

Битката на хората продължава с години. С помощта на институциите те се пробват да накарат своя комшия да отстрани самоделното котелно, само че без триумф

Блокът се намира в квартал „ Чародейка “. Хората са обезпокоени и от градивните промени по постройката , тъй като панел на първия етаж е бил продънен, с цел да може тръбите да доближат до жилището на техния комшия. 

Напрежението в даден миг към този момент е ескалирало. Стигнало се е даже до физическа разпра

От общината в Русе обясниха, че е била направена инспекция по случая и е била формирана административна кореспонденция по рекомендация на РДНСК. Те са безапелационни, че става въпрос за противозаконен градеж и е била издадена заповед за неговото унищожаване. 

Въпросната заповед обаче е била обжалвана от притежателя и сега се чака решението на Административния съд по този въпрос. Собствениците са решени в случай че то не е позитивно за тях и те да търсят правата си по правосъден път. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР