Един от обирджиите на над 5 млн. лв. от инкасо

...
Един от обирджиите на над 5 млн. лв. от инкасо
Коментари Харесай

Един от обирджиите на над 5 млн. лв. от инкасо автомобил остава в ареста

Един от обирджиите на над 5 млн. лева от инкасо автомобил остава в ареста. Колин Колев бе арестуван по обвинение за участие във въоръжен грабеж на 15 ноември предходната година.

По-рано през днешния ден стана ясно, че по делото има разпит на очевидец с загадка идентичност. Той е един от хората, които Колев повикал при започване на 2022 година. Пред проверяващите мъжът описа за случилото се. Именно тайният очевидец е разказал по какъв начин е станал обирът на инкасото. Така, посредством разпита на очевидеца и след видеотехническа експертиза, оказва се, че петимата нападатели били в дълги черни плебеи, маскирани и с ръкавици. 

На колите са били сложени крадени украински номера. След обира до МОЛ-а нападателите тръгнали към паркинга на огромна столична болница, след което завили по черен път. Там имало оставени други коли, съобщи Българска телеграфна агенция.  

Съдът уточни, че по делото има редица разпити на очевидци, които разказват какво се е случило. Макар и косвени, доказателствата са задоволителни за потребностите на мярката.

Освен това, въпреки да няма заплаха да се укрие, става дума за тежко престъпление, осъществено след предварително основана организация. Използвано е огнестрелно оръжие, физическа мощ и е открадната огромна сума, стимулира се съдът. 

Решението може да бъде обжалвано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР