Един от най-задаваните въпроси от тазгодишното издание на кинофестивала във

...
Един от най-задаваните въпроси от тазгодишното издание на кинофестивала във
Коментари Харесай

Анджелина с нов мъж във Венеция - това ли е новата ѝ любов?

Един от най-задаваните въпроси от тазгодишното издание на кинофестивала във Венеция е - " това ли е новият мъж в живота на Анджелина Джоли ".

Както е известно, актрисата дойде на събитието, с цел да показа новия си филм " Мария " , в който извършва ролята на оперната прима Мария Калас.

На Апенините тя бе съпроводена от 40-годишния рапър и политически деятел Акала , като двамата бяха снимани и от фотографи, излизайки дружно от хотела в сряда.
               

Това не е и първият път, в който той се появява обществено с холивудската звезда , като през май предходната година те също се появиха дружно на фотоси по време на литературния фестивал Calabash в Ямайка, освен това с част от дъщерите ѝ.

Именно от този момент витаят и слуховете за интимна връзка сред тях , като съгласно In Touch двамата са дружно повече от година . На напълно друго мнение са обаче в People, които настояват, че Акала и Джоли са само доста близки другари , като ги свързва пристрастеността им към обществени и филантропични дела, а актрисата продължава да не е обвързана.

Според близки до нея, рапърът й е оказал и сериозна психическа помощ , като е бил " рамото, на което тя е имала потребност да се облегне " след всичко случило се в живота й в последните години.
               

Видеото нагоре: Анджелина в сълзи след 8-минутните овации във Венеция

Иначе Джоли се раздели с някогашната си половинка Брад Пит през 2016 година след случай в аероплан, по време на който се е стигнало до физическа експанзия от него против децата им. Факт е обаче, че даже и 8 години по-късно връзките сред някогашните съпрузи не престават да са извънредно неприятни.

Което евентуално е и част от аргументите, заради които филмовата звезда се разплака през днешния ден след представянето на " Мария " във Венеция при последвалите овации от публиката....

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР