Един от най-забележителните участници от историята на Фермата се готви

...
Един от най-забележителните участници от историята на Фермата се готви
Коментари Харесай

Риалити звезда се готви за сватба. Коя е тя?

 Един от най-забележителните участници от историята на " Фермата " се готви за едно от най-щастливите събития в живота на един човек. Той е предложил брак на своята другарка и сега обмислят по кое време да бъде сватбата. 

Той стана известен като еидн от най-големите свалячи във формата, а в предишното си е имал връзка с известна чалга певица. Мина през любовна случка с гимнастичка, а в този момент се е спрял на нормално момиче. 

Бизнесменът от София този път е предложил брак на своята възлюбена, се вижда от споделен кадър в профила му във Facebook.

Футболистът-фермер, както е известен Манолов, от известно време показва любовни връзки с хубавицата Моника. Девойката е родом от Димитровград и не крие възприятията си към риалити героя, написа " Хотнюз ". 

Двамата са неразделни, а и по фотосите проличава че са много щастливи дружно. Към момента Алек Манолов не е споделя по какъв начин тъкмо е предложил на обичаната си, само че надписа над фотографията гласи " Тя сподели Да ". Кога ще има нова звездна женитба, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР