Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща

...
Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща
Коментари Харесай

Първи трейлър на дългоочакваната анимация "Спондж Боб: Гъба беглец"!

Един от най-впечатляващите анимационни герои на нашето време се завръща с нови сили, нова сила и остарели гащи! Спондж Боб: Гъба дезертьор ни сервира чисто нови завършения от света на суперуспешната кино поредност за жълтия симпатяга, който дружно с невероятните си другари живее на дъното на океана в град Бикини Ботъм. След големия триумф на филмите от 2004 и 2015 година Спондж Боб Квадратни гащи: Филмът и Спондж Боб: Гъба на изсъхнало следва новата вълнуваща история на ексцентричните герои, а каква е повода една безобидна гъба да се трансформира в дезертьор, следва да разберем с обичаната анимация!

Още в първия филмов откъс на Спондж Боб: Гъба дезертьор феновете виждат любимците от необикновената тайфа, които се завръщат за невероятни инициативи. Спондж Боб и компания запретват ръкави, с цел да трансфорат продукцията в почтено продължение на феноменалните си прародители. След като обичаният домакински любим на Спондж Боб – охлювът Гари е бил похитен, разтревожената жълта гъба дружно с Патрик оставят Бикини Ботъм зад тила си и се впускат в епично премеждие към изгубения град Атлантик сити, с цел да открият Гари и да го върнат вкъщи.

И до момента в който се сблъскват с изненадите и заплахите от тази избавителна задача, Спондж Боб и неговите другари потвърждават, че няма нищо по-велико от силата на другарството. Дали ще се оправят с предизвикването и какво ще би трябвало да преодолеят по пътя, посипан с трудности? Нямаме самообладание да разберем! Режисьор на кино лентата е Тим Хил, който поема щафетата от Пол Тибит и Майк Мичъл, режисирали Спондж Боб: Гъба на изсъхнало. Очакваме още по-цветно, щуро и занимателно премеждие в света на най-известната гъба, основан от Стивън Хиленбърг.

Спасете Гари дружно със Спондж Боб: Гъба дезертьор от 29 май в кината на 2D и 3D!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР