Един от най-верните хора на бившия главен секретар на МВР

...
Един от най-верните хора на бившия главен секретар на МВР
Коментари Харесай

Само във Фрог: Човек на Светлозар Лазаров-Снахата пое борбата с корупцията във властта

Един от най-верните хора на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи и сегашен координатор на „ Атака ” Светлозар Лазаров ще дава отговор за битката против корупцията по високите етажи на властта. Наскоро Антон Славчев оглавил така наречен дирекция „ „Картотека и архив" (служба в ПГУ) ” в ДАНС, призвана да лови рушветчиите в ръководството.
Това разкриха пред Фрог нюз възмутени сътрудници от родното ФБР. Те са безапелационни, че по този метод легално се е отворила вратата за политическо въздействие върху най-стратегическото звено в организацията. „ Сдушиха се с Лазаров при започване на 2012 година, откакто Славчев беше изпъден от дирекция „ Правна”. Беше написал 12 страници донос против шефа си Ангел Риджаков. Тогава всички чиновници от звеното изпратиха писмо до шефа на ДАНС, с което опазиха Риджаков. След абсурда Лазаров го притегли в звено „ Енергетика”. След това го пратиха за дава отговор за миграцията. Всички знаем, че Антон Славчев е индивида на Светлозар Лазаров в ДАНС”, описа източникът ни. Според него Славчев е комплициран на този пост, с цел да може след съставяне на единния антикорупционен орган, той да заеме висока началническа служба. „ Така Светлозар Лазаров, който знаем с прозвището Снахата поради тъста му Камен Пенков и негова пътеводна звезда, ще има опция да въздейства върху активността на въпросния сякаш самостоятелен орган. Всичко е прахуляк в очите на хората”, не скриха разочаровани сътрудници от ДАНС.

Самият Лазаров пък се записа в историята на службите с тоталния неуспех на полицейската акция в Лясковец, при който почина командосът Емил Шарков, а още няколко барети бяха ранени.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР