Един от най-великите играчи в историята на футбола - Роналдо

...
Един от най-великите играчи в историята на футбола - Роналдо
Коментари Харесай

Бивша на Феномена го плаши със съд

Един от най-великите играчи в историята на футбола - Роналдо Феномена, е застрашен със съд от негова някогашна половинка. Микеле Умезу, козметичка, която е имала връзка с Феномена през 2004-а, се оплаква, че не получава обещаните парични средства от някогашния футболист.
Феномена има дете от Умезу, което е към този момент на 16 години, а от декември насам бразилецът не е плащал прехрана за детето. " Той не е плащал от декември. Вече подадохме иск за насилственото деяние. Това, което Микеле счита, че се е случило, е, че Алекс не е желал да прекара Коледа с Роналдо и това е тип възмездие, той не е платил издръжката за декември, януари и февруари”, сподели юристът на Умезу - Соланж.
„ Вече желаех арест, само че съдията го позволява едвам откакто бъде свикан в съда, което към момента не се е случило. От момента на призоваването има три дни да заплати или да се обоснове за какво не плаща”, продължи юристът.
„ И в случай че не заплати или оправданието не бъде признато от съдията, тогава се постановява арест. Разбира се, той в никакъв случай няма да бъде задържан за това, че не заплаща, само че е тъпо да се стигне до такова равнище. Човекът, който купува цялостен футболен тим, не заплаща прехрана ", приключи Соланж.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР