Един от най-вдъхновяващите проекти - Поетите Live, вдъхновява Пловдив с

...
Един от най-вдъхновяващите проекти - Поетите Live, вдъхновява Пловдив с
Коментари Харесай

Поетите Live вдъхновяват в Plovdiv Event Center

Един от най-вдъхновяващите планове - " Поетите Live ", въодушевява Пловдив с едно неизмеримо и незабравимо събитие на 18 март от 21 часа в Plovdiv Event Center. Едни от най-талантливите български актьори канят публиката на вечер, отдадена на поезията и любовта ни към нея. В него ще чуете едни от най-красивите български стихотворения, изпълнени от обичани български артисти. А актьорите са Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Малин Кръстев. Към тях се причислява маестро Антони Дончев.
Прочетете още
" Събрали сме едни от най-любимите си стихотворения. Всяко едно от тях е минало през сърцето ни, преди да стигне до сцената на Поетите Live. И ние сме плакали, въздишали, мечтали, ядосвали сме се и от време на време сме се забавлявали, до момента в който сме ги рецитирали. Вие, нашата аудитория, сте очевидци на това ", канят основателите на събитието.

" Поетите " започва през 2017 година като видео план с Владо Пенев, рецитиращ „ Да се завърнеш в бащината къща ” на Аерогара София.

" Основната ни цел беше да представим най-хубавите и наши обичани български стихове, лишавайки ги от нормалната вдървеност на рецитала, с нужното почитание към поезията и нов, актуален прочит. Две години по-късно, видеата, които направихме към този момент бяха гледани от милиони фенове в обществените платформи. Това ни даде храброст да се съберем на сцена и да срещнем публиката с обичаните ни стихотворения онлайн в плана ПОЕТИТЕ Live ", споделят от екипа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР