Един от най-вървежните родни фотомодели – казанлъчанката Боряна Назърова, чиито

...
Един от най-вървежните родни фотомодели – казанлъчанката Боряна Назърова, чиито
Коментари Харесай

Миска става полицайка!

Един от най-вървежните родни фотомодели – казанлъчанката Боряна Назърова, чиито фотоси могат да бъдат видени по лъскавите страници на голям брой фешън списания в южните ни съседки Турция и Гърция, скъсва с специалността, с цел да стане… полицайка, научи HotArena.

Новината популяризира локално издание, което не пропусна да захапе хубавицата за „ грехове “ от ученическото й минало в Национална гимназия по пластични изкуства и дизайн.

Да, ще бъда служител на реда. Това за мен е чест и наслаждение! Защото одобрявам отговорността да вардя вас, децата и околните ви “, показа във Facebook Боряна, която от предходната година учи задочно специалността „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ с профил „ Криминално разузнаване “ във Варненския свободен университет, писа „ Телеграф “.

Малко след записването си във ВУЗ-а тогавашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза подала документите си за присъединяване в разгласен от ОД на Министерство на вътрешните работи Стара Загора, конкурс  за чиновник в Охранителна полиция. Резултатите от тестванията и физическата подготовка се оказали повече от положителни, в някои от дисциплините даже задминала мъжете съперници.

Веднага откакто приключила Художествената гимназия получила предложение да снима няколко фотосесии – в Турция, Кипър, Гърция. Така моделството се трансформирало в част от живота й. Прекъснала за малко, до момента в който роди дъщеричката си Дея.  Сега ще прекъсне още един път, с цел да се впусне в новото амплоа – на полицайка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР