Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми – Димитър Рачков

...
Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми – Димитър Рачков
Коментари Харесай

Идва ли краят на най-известния тандем Рачков и Зуека?

 Един от най-въртените през годините телевизионни тандеми – Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека, се оказа и най-дразнещ за феновете, демонстрира допитване измежду родната аудитория.

Двамата оглавиха анкетата на Хотнюз, в която се питаше " От кои ТВ персони желаете да си отдъхнете? “. 22% от участващите в запитването са показали точно тях като най-досадни, явно поради безкрайното експлоатиране на облиците им в ТВ ефира. Постоянно плямпащите Рачков и Зуека са абонирани за всички продукции на Маги Халваджиян – " Господари на ефира “, " Като две капки вода “, а в този момент и " Маскираният артист “.

Всяко шоу по Нова ТВ е непокътната територия за надарените, само че към този момент втръснали с изтъркани лафове артисти. За страдание на свитата на Магърдич Халваджиян, зрителската скука не се изчерпва с тях. На второ място е класирана Гала, която събира 18,51%.

Проучването демонстрира, че на феновете им е писнало от баналните лица на Нова ТВ, само че и в бТВ има изчерпали се водещи. Сред тях да вземем за пример са опосумите Иван и Андрей, които водят земеделското предаване " Фермата “, на което са и продуценти. Сходен резултат събират и новия ефирен тандем Даниел Петканов – Александър Кадиев, които водят " България търси гений “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР