Един от най-важните принципи на ПП е да спазват обещанията

...
Един от най-важните принципи на ПП е да спазват обещанията
Коментари Харесай

ПП: Покаянието на ГЕРБ е метафора

Един от най-важните правила на Политическа партия е да съблюдават обещанията към гласоподавателите си. Разговор сред нас и ГЕРБ за общ кабинет и общо ръководство няма да има и това няма да се промени в нито един ход. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Калина Константинова пред БиТиВи.

По отношение на промяната в правосъдната система, което е приоритет за Политическа партия, Константинова уточни, че всички институции на всички равнища не би трябвало да имат възприятие за безотговорност. Когато основният прокурор не си прави качествено работата, би трябвало да има самостоятелен прокурор или арбитър, който да го проверява, настоя тя. Политическа партия ще се борят за промяна в Антикорупционната комисия.

" Покаянието е извадено отвън подтекст и то е метафора ", посочи Константинова по отношение на подадената ръка от страна на ГЕРБ, че са подготвени да поддържат Политическа партия по политики. Това не е смирение, а желаеме да забележим, че ГЕРБ и Движение за права и свободи признават грешките и злоупотребите по време на техните ръководство и са подготвени на действителни стъпки, с цел да може вечно да се спре с модела за безотговорност в България, почерта Константинова.

Според нея Българска социалистическа партия не държи пояснение на Политическа партия, а държат пояснение и отчетност пред гласоподавателите си.
 Политическа партия не поддържа първия мандат, Радев им подсети за реванша на статуквото Обновена
Политическа партия не поддържа първия мандат, Радев им подсети за реванша на статуквото

Асен Василев: Не става и с контактьори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР