Един от най-успешните треньори Отмар Хитцфелд приветства назначението на Юлиан

...
Един от най-успешните треньори Отмар Хитцфелд приветства назначението на Юлиан
Коментари Харесай

Хитцфелд приветства назначението на Нагелсман

Един от най-успешните треньори Отмар Хитцфелд приветства назначението на Юлиан Нагелсман за селекционер на националния тим на Германия и го назова съвършен избор да води страната на Евро 2024.

Хитцфелд, който направи име в Бундеслигата с Борусия (Дортмунд) и по-късно води като народен селекционер на Швейцария, по-късно работи с триумф и в Байерн (Мюнхен).
 Фьолер разяснява назначението на Нагелсман за селекционер на Германия
Фьолер разяснява назначението на Нагелсман за селекционер на Германия

Ето какво сподели

" Юлиан Нагелсман е най-хубавият свободен треньор. Изключителен и професионално способен треньор с доста убеденост при взимането на решенията в съблекалнята ", съобщи Хитцфелд, представен от портала RAN. За мене той умерено може да бъде наименуван фар на вярата на немския футбол.

Бивш ментор на Хофенхайм, Република България Лайпциг и Байерн (Мюнхен), Нагелсман беше назначен на поста народен селекционер на Германия за идващите 10 месеца до домашното Европейско състезание и поема работата от Ханзи Флик, който беше уволнен поради слаби резултати.
 Официално: Нагелсман е новият селекционер на Германия
Официално: Нагелсман е новият селекционер на Германия

Извежда Бундестима на Евро 2024

Спечелена Шампионска лига и седем трофеи в Бундеслигата с Борусия (Дортмунд) и Байерн са част от визитката на Хитцфелд, който също по този начин е водил Швейцария на две Световни шампионати. През 2004-а година е имал оферта да поеме и Бундестима, само че е отклонил офертата поради потребност от време за психическа отмора.

Собственикът на Хофенхайм Дитмар Хоп също поздрави някогашния си чиновник за назначението отпред на Германия. На 28-годишна възраст той избави отбора от изпадане, подготвяйки тим, който по-късно се бореше за медалите. Именно този сезон през 2016-а беше и треньорски дебют за него в Бундеслигата.

" Нагелсман е най-хубавият треньор, който аз познавам. Той ще подреди всичко в тима ", убеден е Дитмар Хоп, представен от Sportbuzzer.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР