Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще

...
Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще
Коментари Харесай

Борислав Чучков влиза в „Господин Х и морето“

Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков , ще забележим като артист в следващия епизод на „ Господин Х и морето “ на следващия ден вечер. Въпреки, че е приключил актьорско майсторство, Борислав избира пътя на продуцента и дружно с брат си Виктор, основават „ Чучков Брадърс “.

„ Рядко стоя пред камера и го върша единствено за планове, които одобрявам. Това е и първото ми присъединяване в сериал и се надявам на феновете да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев незабавно, тъй като харесах концепцията, сюжета, а и няколко дни във Варна лятото не са за изпускане “, споделя Борислав Чучков, който е и продуцент на най-новия български филм – „ Снимка с Юки “, тръгващ по кината от 05 април.
 Господин Х и морето NOVA
Освен появяването на новия воин, на следващия ден вечер феновете ще видят по какъв начин господин Христов ще би трябвало да се измъкне от неловката обстановка с трите майки в жилището му. Ще успее ли да ги скрие една от друга или тайната му ще излезе нескрито? И още, Абаджиев ще провежда неочакван открит урок, с цел да злепостави „ финландската система “, само че най-неочаквано Хамелеонът ще получи изненадваща поддръжка. Кой ще се застъпи за учителя и за какво в последна сметка Абаджиев ще напусне поста си в учебното заведение, ще стане очевидно в новия епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето “ на следващия ден вечер в 20.00 ч. по NOVA.

- всеки петък от 20:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР