Един от най-ценните природни дарове са билките. Магията им е

...
Един от най-ценните природни дарове са билките. Магията им е
Коментари Харесай

Магически ритуали с билки за красота и младост

Един от най-ценните естествени блага са билките. Магията им е известна от епохи. Всяко билка има своя диапазон и мощ на влияние. Затова от много време една от тях употребяваме при настинка, за болна жлъчка, а за нерви. Има и такива треви, които имат мощно деяние върху целия организъм на индивида, тъй като влияят върху енергетиката на тялото.

Билки с висок и доста изчистен набор на лъчение, в който на процедура липсват негативни въздействия. В тяхната сила няма нищо от мъртвия под земята свят. Те имат единствено целебно и позитивно деяние, дарба да отстраняват отрицателни въздействия, да носят освежаващата мощ на позитивната сила.

За да се получи най-хубавото влияние от тях, те се събират в несъмнено време, което е най-благоприятно за тях. За да се извършат вълшебен ритуали с билки, най-често преди приложимост те се изсушават, с цел да се заредят от Слънцето с неговата очистваща мощ. Така готови билките получават вълшебен свойства и на тях може да се разчита да пазят от неприятни въздействия, да донесат мир и обич в дома или да задържат младостта и хубостта по-дълго.

За вярващите в магическата мощ на билките е информацията за тези от тях, които работят за младост и хубост.

За подмладяване може да послужи шепа семена от анасон. Разпръсват се в пълнежа на възглавницата и се оставят да работят. Те освен забавят остаряването, само че даже имат силата да подмладяват.

 Билки за хубост и младост

Билката ангелика се счита за женския жен-шен. Китайците считат, че тази билка поддържа младостта надалеч след нормалното време и даже я поставят в кремове за лице.

За изцяло подмладяване на тялото се дава тайнствена рецепта с няколко билки. Шепа риган, черна мента и златен корен, прочут още като родиола. Те се смесват с 3 литра свеж мед и се носят на брега на езеро до някоя горичка, където се пали огън.

Трудно е да се отговори на въпроса в какво се състои силата на билките при магическите ритуали да подмладяват и съхраняват хубостта - дали магията се крие в аромата, в състава или вярата на хората в тяхната тайнствена мощ. А може би във всичко това, взето дружно, съставляващо есенцията на опциите, които природата е втъкала в билките.

Вижте още:

- Магически билки за вярност;

- Всичко за празника Свети Врач.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР