Един от най-титулуваните италиански треньори Алберто Джулиани застава начело на

...
Един от най-титулуваните италиански треньори Алберто Джулиани застава начело на
Коментари Харесай

Алберто Джулиани: С ръководството на Хебър споделяме едни и същи амбиции и цели

Един от най-титулуваните италиански треньори Алберто Джулиани застава отпред на мъжкия волейболен тим на Хебър за новия сезон 2023/24. Известният експерт идва в Пазарджик след извънредно сполучлив сезон в Гърция, където изведе Олимпиакос до шампионската купа и златото в евротурнира Чалъндж къп. В момента той води и националния отбор на Турция. Джулиани приказва пред клубния уебсайт на Хебър за избора си за новия сезон, както и за бъдещето.

" Още от първия и много дълъг телефонен диалог с президента на Хебър усетих връзката посред ни - споделяхме едни и същи цели и упоритости за тима. Много оценявам непоколебимостта тима да се развива и да се реализират резултати. Това усетих и в президента, и в кмета на града, което ме накара да не се замисля дали да приема това ново предизвикателство. Всеки, който ме познава, знае, че съм доста упорит и в Хебър няма да е по-различно. Стремежът ми ще бъде да направя мощен тим, с другарска атмосфера и борбен дух. Това е значимо, с цел да побеждаваме - същото направих и предишния сезон с Олимпиакос. Треньор съм на Турция, предстоят значими мачове на Европейското състезание, както и квалификациите за олимпийските игри, само че ще имам няколко почивни дни и ще дойда в Пазарджик, с цел да се срещна с града, да видя залата и да се срещна с управлението на Хебър ", разяснява италианският експерт.

Той приказва за публиката в Пазарджик, която поддържа локалния тим на всички места из България.

" Знам за почитателите и какъв брой са запалени по тима. Изключително благополучен съм от този факт, тъй като те ще бъдат нашия мотор и ще ни окуражават да се оправяме по-добре. Надявам се, че ще оправдая упованията на всички, както и тези на президента, на който желая да благодаря още един път, тъй като той повярва в моята визия за Хебър и доста искаше да повеждам клуба. Обещавам на почитателите, че няма да се щадя и ще работя със пристрастеност, упоритост и увереност ", добави Джулиани.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР