Един от най-стриймваните изпълнители в Spotify през последните три години

...
Един от най-стриймваните изпълнители в Spotify през последните три години
Коментари Харесай

Когато бившата те съди за 40 милиона

Един от най-стриймваните реализатори в Spotify през последните три години - Bad Bunny, имаше дългогодишна другарка, с която се разделят през 2016 година Година по-късно те се събират за малко, само че по-късно романсът им завършва дефинитивно.
 Кендъл Дженър, Bad Bunny и целувките, които си разменят двамата след вечеря
С кого се целува буйно Кендъл Дженър

Когато слуховете се оказват самата истина

Всъщност той и Карлиз де ла Крус Ернандес се събират през 2011 година Тогава работят в супермаркет, като в това време Bad Bunny прави и музика.

Сега, години по-късно, излиза наяве, че към този момент някогашната му другарка Карлиз го съди за цели 40 милиона $ поради това, че без позволение е употребявал нейна записана имитация в две от песните си.

Карлиз де ла Крус Ернандес прецизира, че е записала фразата " Bad Bunny baby " на телефона си през 2015 година, когато Bad Bunny още не е бил прочут и към момента са били гаджета. Въпросната имитация се появява в песните Pa Ti от 2017 година и Dos Mil 16 от 2022 година

Адвокатите на Карлиз де ла Крус Ернандес настояват, че дни преди последният албум на Bad Bunny Un Verano Sin Ti да излезе предходната година, негови представители са предложили да купят правата върху репликата за 2000 $. Тя обаче отхвърля и в последна сметка албумът е публикуван, като е била включена и нейната имитация.

Според някогашната другарка на музиканта фразата ѝ е била употребена даже на негови концерти, което е " груба немарливост, непочтеност и, още по-лошо, посягане върху нейния персонален живот, морал и достолепие ".
 Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са дружно
Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова обич на хоризонта

Според правните документи обстановката кара Карлиз да се усеща " обезпокоена, измъчена, уплашена, претрупана и разтревожена ". Уточнява се също по този начин, че някогашната на Bad Bunny даже е трябвало да търси психолози за съвещания, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР