Един от най-страховитите наркобосове в страната в момента е на

...
Един от най-страховитите наркобосове в страната в момента е на
Коментари Харесай

Срамота! Наско Гаргата избива хора с наркотици и на смъртния си одър

Един от най-страховитите наркобосове в страната сега е на независимост. Това е Атанас Мечев, прочут в подземния свят като Наско Гаргата.

Той е излязъл от пандиза прибързано, откакто е подал молба, че е болен и желае да се бори с заболяването си в болница. Директорът на пандиза е почел желанието му и сега Наско сякаш се лекува след интервенция.

Той твърди, че има проблеми с кръвоносните съдове и без интервенцията е щял да почине. Твърде подозрително е обаче дали просто не е желал да се измъкне от пандиза, защото един път той към този момент поруга правораздаването благодарение на полицията.

В началото на тази година Гаргата бе изместен от Централен Софийски затвор в затворническо общежитие в Казичене, където режимът е доста по-лек. Освен това му бе обезпечена работа в автосервиз в София, заради което той на процедура беше на независимост по през целия ден и единствено пренощуваше в Казичене.

След абсурда с хванатата да транспортира кокаин полицайка Симона Лулеова Наско Гаргата още веднъж стана обект на следствие. Според полицията той е платил 500 лева на Симона за услугата.

Самата Симона има друга версия. Тя твърди, че брат й Георги желал да се измъкне от бандата на Наско Гаргата и изискванията на Мечев били тя да стане „ муле “ за последната му пратка.

След като се разбра, че най-вероятно точно Наско стои зад полицайката, проверяващите претърсиха килията му в Казичене и откриха там 4 мобилни телефони, посредством които е движил покупко-продажбите си.

Тогава още веднъж бе върнат в пандиза, само че в този момент много комфортно се направи на болен. От присъдата му остават още 2 години, само че не е упоменато от съда по кое време ще бъдат изпълнени, може и да е след 10-20 години, никой не знае.

Беше претърсен и автосервизът, където е работил. Оказа се, че и от там се е опитвал да продава дрога.

Инфо: Уикенд

Тагове: Наско Гаргата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР