Един от най-силно удрящите боксьори в тежка категория Дейвид Прайс

...
Един от най-силно удрящите боксьори в тежка категория Дейвид Прайс
Коментари Харесай

Прайс печели с ТКО, но феновете освиркаха решението

Един от най-силно удрящите боксьори в тежка категория Дейвид Прайс (23-6, 18 КО) завоюва доста нужна победа с механически нокаут против Том Литъл (10-7) на галавечерта в “О2 Арена” в Лондон, чието главно събитие е Дерек Чисора - Дилиън Уайт II.

Реферът на кръга спря борбата по спорен метод в четвъртия рунд и си заслужи освирквания от почитателите в залата. Литъл също стачкува бурно на преждевременното преустановяване на дуела, само че това не попречи на отсъждането ТКО.

PRICE STOPS LITTLE IN FOUR!

David Price stops Tom Little in the fourth round of their heavyweight bout on the #WhyteChisora2 undercard...

... Was the stoppage premature?

Brought to you by @BetVictor - https://t.co/7oeWylYvFS #PriceLittle pic.twitter.com/pnk1f6hTMl
— Boxing Social (@boxing_social) December 22, 2018
Малко преди този момент Литъл бе предизвестен за нечисти дейности, а след това “изяде” дясно кроше и стартира да се поклаща на кръга, провокирайки реферът да се намеси. Това не бе първият, само че най-яркият случай, в който Прайс зашемети противника си, а пък самият Литъл не се свенеше да се впуска напред в офанзива.

Победата е огромна глъдка въздух за Прайс, който загуби последните си два дуела - поради раздран бицепс и отричане против Сергей Кузмин през септември, а преди този момент с нокаут от Александър Поветкин през март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР