Един от най-самоуверените участници в кулинарното реалити Мастършеф прекали и

...
Един от най-самоуверените участници в кулинарното реалити Мастършеф прекали и
Коментари Харесай

Случи се немислимото: Участник в Мастър шеф показа в ефир .....

Един от най-самоуверените участници в кулинарното реалити " Мастършеф " прекали и си разреши немислима постъпка. Рентиерът Алекс, който се слави като един от най-пренавитите и груби кандидати за купата на най-хубав готвач, сподели междинен пръст в тв ефир.

По време на отборната борба той поведе отбора на сините като показва голямо его и отхвърли да се преценява със съотборниците си. Вбесен на артиста Стилиян, Алекс го засипа с обиди.



" Като сложиш желатина в половин литър вода по какъв начин ще стегне? Ще стегне дедовия ми! ", разбесня се той и сподели междинен пръст, а неприличният му жест незабавно беше цензуриран.

Въпреки самочувствието си, рентиерът се издъни като капитан. Менюто му - пъстърва с пъдпъдък, полента и сос от цвекло и малини, съпроводено с тиквеник с фъстъчена бисквита, не впечатли гостите на предаването - Берковската духова музика.

Музикантите избраха предлагането на алените с капитан водача Мартин - свински врат със сини сливи, пюре от целина и баница, плюс торта " Гараш ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР