Един от най-провокативните български артисти Иво Димчев призна, че е

...
Един от най-провокативните български артисти Иво Димчев призна, че е
Коментари Харесай

Скандалният Иво Димчев Призна, Че Е Болен От Спин

Един от най-провокативните български актьори Иво Димчев призна, че е серопозитивен в много странна обява на страницата си във фейсбук. Димчев, който шокира цяла Европа с пърформансите си, разкри, че е болен от СПИН.

Той е диагностициран още през 2008 година. Оттогава е на терапия – към този момент 10 години. Лечението се развива относително сполучливо. Както е известно, СПИН към този момент не се счита за смъртоносна болест, стига да стартира в точния момент, лечението подсигурява сред 20 и 35 години живот.

Слуховете, че Иво е серопозитивен, се носят от години, само че множеството хора в арт средите ги отхвърлят изрично и считат, че се популяризират от негови завистници, написа „Уикенд“. Той анонсира, че след няколко месеца ще издаде скандалната си автобиография „Моят живот като притежател на HIV“. Творбата ще бъде издадена на няколко езика, защото е по-популярен в Европа, в сравнение с у нас.

Димчев не крие, че е хомосексуален, а предходният му театър оферираше на феновете шокиращо представление – всеки мъж, който желае, може да получи орален секс от него непосредствено на сцената.

В последната година той се изявява като музикант и пърформанс актьор. Не е ясно дали гръмкото съобщение, че серопозивен не е следващата му креативна прищявка, само че съгласно доста осведомени с живота му той приказва истината и в реалност се бори с ХИВ Вируса.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР