Един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив „Royal Garden“ е

...
Един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив „Royal Garden“ е
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп със специална награда за жилищен парк Royal Garden

Един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив „ Royal Garden “ е измежду спечелилите в деветнадесетото издание на годишните награди за достижения в региона на капиталовите планове, строителството и архитектурата в България – „ Сграда на годината” 2020. Жилищният парк на Галакси Инвестмънт Груп завоюва Специална премия в категорията "Жилищни комплекси и многофамилни здания ". Най-добрите осъществени планове за последните дванадесет месеца бяха оповестени на публична гала, която се състоя на 21 дeĸeмвpи в „ Национална опера и балет “.

Призът беше връчен на шефа на сдружението Константин Бояджиев, който сервира благодарности на всички, взели участие в реализацията на плана.
„ „ Royal Garden “ основава ново чувство за живот в градска среда и споделя визията ни за съвременен дом. Предложихме нещо ново, веселя се, че концепцията ни беше оценена високо от пазара и доста хора го избраха за собствен дом. “, показа Бояджиев. По думите му, комплексът дава отговор изцяло на високите стандарти за функционалност и комфорт.

„ Royal Garden “ е комплекс от затворен вид, ситуиран в най-атрактивната и озеленена част на град Пловдив - квартал "Отдих и ĸyлтypa ". Двете хармонично ситуирани здания на жилищния парк разполагат със светли и просторни жилища и обширни тераси с прелестни гледки. Последните два етажа имат алтернатива за 360-градусови гледки и премиум величина на жилището. Специално внимание е обърнато на интериора на общите елементи. Фоайетата са с двойна височина, проектирани и изпълнени по този начин, че да основат чувство за уют още при влизане в постройките. В красивата вътрешна градина на „ Royal Garden “ са обособени удобни кътове за отдих и образни връзки с близките пространства.

Националният конкурс започва през 2002 година от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на районното развиване и благоустройството с поддръжката на браншовите организации в областите на вложенията, архитектурата и строителството. Жypи oт пpeдcтaвитeли oт pecopнитe инcтитyции, бизнeca, ĸyлтypaтa, aĸaдeмичнитe и пpoфecиoнaлни oбщнocти oпpeдeли тазгодишните нocитeли нa aвтopитeтнaтa нaгpaдa. Heгoв пpeдceдaтeл e инж. Валентин Йовев, зaм.-миниcтъp нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo. Символ на състезанието е статуетката "Човекът и неговото създание ", дело на известния ваятел Петко Москов.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР