Един от най-популярните стилисти и коафьори през океана Крис Епълтън,

...
Един от най-популярните стилисти и коафьори през океана Крис Епълтън,
Коментари Харесай

Личният фризьор на Дженифър Ло остана възхитен от български моден инфлуенсър

Един от най-популярните стилисти и коафьори през океана Крис Епълтън, който се прочу като персонален коафьор на Дженифър Лопес и Ким Кардашян, поздрави роден красавец в мрежата. Епълтън похвали родния фешън инфлуенсър Пит Андрейчев за стилната му визия и метода, по който се облича и наподобява. 

Хубавец

Пит  е българин, който от години живее в  Щатите. Родният красавец има зад тила си редица професионални фотосесии.  Работил е с едно от най-популярните лица от света на модата.

Освен като модел в Съединени американски щати Андрейчев се изявява като фешън инфлуенсър, показвайки разнообразни визии и жанр в мрежата. Моделът събира хиляди лайкове на фотосите си, което го прави търсено лице от разнообразни марки.  Явно родният хубавец е съумял да  впечатли и Крис Епълтън със стила си и  звездата е решил да го поздрави за Хелоуин.

Фризьорът разгласява фотография на Пит, а на нея написа " Най-добрият “. " Няма по какъв начин да скрия, че несъмнено съм поласкан, защото той не разпространява и хвали всеки “, добави още той.

Снимки  

“За мен това е ужасно предопределение, усещам се горделив и стимулиран за още повече работа и нови планове “, сподели пред " Телеграф “ Пит. Наскоро родният модел бе у нас и снима провокативна фотосесия за известно електронно списание. Малко по-късно хубавецът разтуптя дамските сърца, позирайки съвсем гол за реклама на парфюм. Снимките обиколиха цялата страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР