Един от най-популярните попфолк изпълнители в Гърция Макис Димакис, снима

...
Един от най-популярните попфолк изпълнители в Гърция Макис Димакис, снима
Коментари Харесай

Бомба! Ева Веселинова влиза в поп фолка СНИМКА

Един от най-популярните попфолк реализатори в Гърция Макис Димакис, снима най-новото си видео у нас. За реализацията му той се довери напълно на български екип отпред с режисьора Александър Моллов, а за своя партньорка в лентата си избра чаровницата от „ Господари на ефира “ и „ На кафе “ Ева Веселинова.

„ Показаха ми няколко девойки, само че аз бях безапелационен в избора си, очевидно съм усетил връзката й с Гърция и химията сред нас се получи още преди да се забележим онлайн “, разяснява с усмивка артистът.

Ева е живяла дълги години на о. Санторини и приказва съвършено гръцки език. Двамата си допаднали незабавно и работата вървяла доста леко. „ Поканата да вземам участие в клипа ме изненада прелестно. Приех на драго сърце, тъй като Макис Димакис е обичаният артист на сестра ми и тъй като доста харесах песента, мисля, че това ще е шлагерът в Гърция тази есен “, безапелационна е Веселинова.

Парчето, което Макис и Ева снимаха в покрайнините на София се споделя „ Gia Sena “ (в превод: „ За теб “). Сюжетът преглежда любовта като едно щастливо пътешестване с кола, което приключва в сантиментален кадър на танц под звездното небе. Макис Димакис е роден на 18 юни 1971 година в Германия. Когато е на 5 годинки с родителите му, гърци по рождение, се местят в Солун, в региона Неаполис. Първият досег на Макис с музиката е на 9-годишна възраст, когато потегля на уроци по бузуки, написа " Хотнюз ".

Започва работа като музикант в таверна в Солун на 16 години, а на 19 прави първите си стъпки като артист. Основната певицата - Ребетиса, го моли да пее втори глас на песните й. Лека-полека стартира да пее и цели песни с нея, като тя го окуражава, че има гений за това. Постепенно Макис се качва на сцената дружно с едни от най-известните артисти на Гърция: Пасхалис Терзис, Елени Витали, Пеги Зина, Пица Пападопулу.

През 2011 година Макис Димакис пуска в You Tube своя лична ария – „ Kanis Den Ine Kamenos “ и доста бързо се трансформира в интернет сензация с 13 милиона гледания. След това продължава с шлагерите „ Оtan Тo Аniksis “, „ Аnisixisa “, „ Ego Den Mboro “... Започва да пее личните си шлагери в огромното бузики Voice в Солун и след мощните му изяви там и възходящата любов на хората към него се мести в Атина, в едно от най-голямите бузиката - Votanikos, като не стопира да записва авторски песни. Последният му огромен шлагер е „ Simera Ine I Mera Mou “, а графикът му с участия е цялостен за година напред, като през зимния сезон ще радва почитателите в едно от най-популярните бузукита Posidonio music hall в гръцката столица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР