Един от най-популярните квартали за покупка на имоти в столицата

...
Един от най-популярните квартали за покупка на имоти в столицата
Коментари Харесай

Жилище в Кръстова вада: Луксозен комплекс с парк, фитнес и спа зона

Един от най-популярните квартали за покупка на парцели в столицата е Кръстова вада.

Разположен в южните елементи на София, той граничи с Южния парк и кварталите Манастирски ливади, Витоша и Хладилника.

През него минава един от основните булеварди в столицата - Черни връх, който го свързва с центъра на града и с Околовръстния път. Метростанция Витоша и изобилието от автобусни връзки пък разрешават на жителите му да се възползват от опциите на столичния градски превоз.

Именно в Кръстова вада е ситуиран първокласният жилищен комплекс AURA. Предлагащ многообразие от жилища с 1, 2, 3, 4 спални, мезонети и пентхауси, в комплекса се намират още офис пространства клас А, фитнес и търговски площи, зона за релакс със СПА процедури, детски ъгъл и необятен вътрешен парк.



Комплексът се състои от шест жилищни и една офис постройка с озеленен парк от 2 дка. Намира се на бул. „ Черни връх “, наоколо до метростанция Витоша и Южния парк.

При строителството му се залага на съвременни технологии и материали, както и на красива архитектура, която включва стъклена фасада, окачен таван с съвършена звучност, първокласни общи елементи, представителна рецепция, защита и други.



Комплексът предлага още охранителен под земята паркинг на три равнища с затрупан достъп към постройките за работещи и жители, както и паркинг за посетители и външни гости.

Сградите са с централна климатизация с надзор на влажността и качеството на въздуха с безшумни тела, както и с интегрирана система за сграден мениджмънт, обвързвана с контрола на достъп на хора и коли, както и със системата за видеонаблюдение и сигурност.



Налични за продажба в комплекса са двустайни, тристайни и многостайни жилища, мезонети и пентхауси, чиито цени започват от 1 250 евро на квадратен метър. Много от жилищата са със зашеметяващи гледки към планината.



Жилищата разполагат с съвременни и качествени прозорци и светла височина 2.7 – 2.8 метра, както и 3 метра в офисната част.

Проектът, чието строителство към този момент започва и би трябвало да завърши през 2024 година, се извършва по отношение на най-съвременните еко стандарти и новаторски технологии за енергийна успеваемост, включително екологично строително осъществяване и техническо съоръжение на постройките - топло и хидроизолации, шумоизолация, вентилация, пожарозащита.



Комплексът се предлага извънредно от водача в продажбите на парцели ново строителство BULGARIAN PROPERTIES, като не се изисква комисионна от купувача.

Още оферти на организацията вижте тук
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР