Един от най-популярните кечисти Енцо Любовчията беше уволнен от световната

...
Един от най-популярните кечисти Енцо Любовчията беше уволнен от световната
Коментари Харесай

Уволниха Кечист Заради Изнасилване

Един от най-популярните кечисти Енцо Любовчията беше уволнен от международната федерация, откакто бе упрекнат в обезчестяване. Той е настоящ първенец в полутежка категория и се очакваше да се бие на шампионата Кралския конфликт в неделя. Ерик Арнд, както е същинското име на кечиста, е злоупотребил с Филомена Шеахан през октомври. Той примамва момичето в хотелска стая във Финикс. Жертвата желала единствено да се запознае с Енцо Любовчията, само че още с влизането той стартира да я задява.

„Казвах му да спре, тъй като желаех първо да го опозная – описа пред TMZ Шеахан. – Той скъса моята дреха и ме атакува. Отново му обясних да спре, а той рече: „Момиче, ти сериозна ли си? Трябва да се молиш за този х.й. Имам милиони почитатели в инстаграм.“ Безброй пъти му споделих не, с цел да спре. В един миг ми хвана ръцете, сграбчи ме откъм гърба и стартира да прави секс. След това ме подвигна и ме придвижи в спалнята. Плачех, молех му се. Казвах – стой, не желая да го вършим. Когато стигнахме до спалнята, той ме натисна, а аз си ударих главата. Загубих схващане. Не помня за какъв брой време. Когато се разсъниха, продължаваше да прави секс с мен. Главата ме болеше. Виках да се махне, само че Енцо не спираше.“

Няколко дни след акта Филомена се оплакала в полицията. Тя добави в туитър, че след унижението е била в психиатрична клиника за 45 дни.

Обвиненията на Шеахан бяха сложени под подозрение от неин другар, който излезе с видео в youtube. В него са показани известия, на които Филомена се хвали, че е правила секс, откакто е вземала кокаин. Във въпросния разговор тя прибавя, че сега лежи в леглото до прочут кечист, написа „България днес“.

Енцо имаше сантиментална заигравка с най-едрата кечистка в международната федерация, 85-килограмовата Ная Джакс. Той отхвърля изнасилването.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР