Един от най-популярните и обичани български изпълнители Миро става част

...
Един от най-популярните и обичани български изпълнители Миро става част
Коментари Харесай

Миро отново ще бъде треньор в десетия сезон на Гласът на България

Един от най-популярните и обичани български реализатори Миро става част от треньорския състав в идния десети юбилеен сезон на „ Гласът на България “ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години, откакто в самото начало на предаването в България, в продължение на три сезона, седеше на треньорския стол и изведе до победа Ивайло Донков, който стана „ Гласът на България “ в сезон 2.

„ Да съм още веднъж на “треньорския ” стол е предизвикателство! Вярвам в гения, имам вяра в дързостта на младостта и имам вяра в предаването на познания. Тази година ще бъде огромна. Вълнувам се да те срещна! “, споделя вълнението си Миро преди да стъпи още веднъж в обичаното музикално шоу.

Тази есен по bTV следва специфичният юбилеен сезон на “Гласът на България ” - с още повече изненади, страсти и обрати във всеки един от стадиите на шоуто. Конкуренцията сред треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се трансфорат в обичани на феновете. Победителят в музикалното риалити ще грабне премията от 50 000 лева и купата „ глас на България “, а кой ще бъде той ще решат феновете на bTV.

До момента, с изключение на Миро, доказано треньорско кресло в новия сезон заема и колежката му в поп жанра Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно напълно скоро.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР