Един от най-паметните мачове в историята на българския спорт започва.

...
Един от най-паметните мачове в историята на българския спорт започва.
Коментари Харесай

Исторически мач! На живо: Григор във велика битка с Доминик Тийм!

Един от най-паметните мачове в историята на българския спорт стартира. Роден гений излиза в борба от Финалния Мастърс за годината в Тура. Григор Димитров реализира огромна своя цел в тениса. Той е в Топ 8 на ранглистата в края на сезона.

" О2 Арина " в Лондон е подготвена за спорт на най-високо равнище. Четвъртият в тенис-ранглистата, считан от мнозина за предстоящ номер 1 в Тура, Доминик Тийм - Доминатора, е подготвен да започва присъединяване си в Заключителния Мастърс за 2017 година.

А против топ-таланта от Австрия се изправя... Гришо Димитров.

Тръгнал от кортовете в Хасково, България - Григор, нападна купата в едно от най-значимите спортни събития за годината.

Димитров е шести в тенис-ранглистата все още. Марин Чилич (пети в подреждането) стартира на надпреварата в Лондон с проваляне от Александър Зверев, а победа на Григор над Тийм ще значи необятно отворени порти пред Димитров за офанзива на класиране в Топ 4 на Тура.

Тийм води с 2:1 триумфа в директните мачове с Гришо. Моментната форма обаче сочи, че Григор се намира в по-добри изходни позиции преди дуела. В края на октомври Доминик загуби от Ришар Гаске във Виена, пред аудитория подкрепяща Доминатора. В самото начало на ноември Григор пък победи французина Гаске в Париж.

Борбата в група " Пийт Сампрас " стартира. Димитров против Тийм. В другия мач от карето за деня Рафаел Надал ще спори с Давид Гофен. Първите двама от групата не престават напред към 1/2-финалите.

Знаменит миг. За първи път българин излиза в дуел от Финалния Мастърс за годината в Тура.

Мястото е " О2 Арина " в Лондон, а Григор Димитров ще играе за историческа победа!

Срещата може да гледате  ТУК!

ЛИНК 2!

ЛИНК 3!

*Картината ще се задейства със започване на мача, борбата ще започва малко след 16:15 часа българско време. Двубоят ще стартира с известно забавяне заради трагична среща на двойки, преди този момент, сред братята Майк и Боб Брайън и Джейми Мъри/Бруно Соареш.

Имам лъвско сърце, съобщи Гришо преди шампионата, напрежението се повишава, а Димитров е подготвен да нападна исторически триумф за родния спорт.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР