Един от най-опитните волейболисти в селекцията на Силвано Пранди -

...
Един от най-опитните волейболисти в селекцията на Силвано Пранди -
Коментари Харесай

Тодор Скримов готов за игра

Един от най-опитните волейболисти в селекцията на Силвано Пранди - Тодор Скримов, ще се завърне в игра, написа " Тема Спорт ". 29-годишният перничанин ще пътува с представителния ни отбор за Талин. Решението бе взето през вчерашния ден, откакто в понеделник вечерта посрещачът тренира наедно със съотборниците си. Той пропусна първата част от подготовката поради травма на глезена, която получи на олимпийската подготовка с Бразилия във Варна.

Скримов ще заеме мястото в състава на Георги Петров. 20-годишният гений на Нефтохимик ще остане в София, като съвсем несъмнено ще отпадне от групата за европейското състезание, което започва идната седмица.

" Лъвовете " отпътуват през днешния ден за Талин. Те ще се изправят на следващия ден против домакините от Естония, а в петък ще премерят сили с Беларус. Това ще бъде и последната контрола на националите ни преди старта на европейското. България е в група " А " в Монпелие, където на 12 септември ще стартира присъединяване си с дуел против Гърция. В нашия поток са още домакините от Франция, Италия, Португалия и Румъния.
 Турция се промъкна до 1/4-финал, България играе със Сърбия в сряда
Турция се промъкна до 1/4-финал, България играе със Сърбия в сряда

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР