Един от най-опитните в съблекалнята на - открито нападна бившия

...
Един от най-опитните в съблекалнята на - открито нападна бившия
Коментари Харесай

Пике нападна остро Бартомеу, разказа как е излъгал него и Меси

Един от най-опитните в съблекалнята на - намерено атакува някогашния към този момент президент на клуба Хосе Мария Бартомеу, описа по какъв начин той и са били излъгани от него и го упрекна в липса на водачество до момента в който е бил отпред на клуба.

“Бартомеу излъга в очите мен и Лео Меси. Каза ни, че не знае нищо за " Барселонагейт ". Аз излязох да го защитя на конференция, а той знаеше, че виновен за всичко е неговата дясна ръка. По-късно го острани от работа, само че не му спря заплатата. Двамата бяха доста близки и тъкмо за това ме излъга в очите. По-късно в едно изявление го подлагах на критика за това, а той ми писа, че казаното от мен не е правилно. По това време бяха взети неприятни решения. Бартомеу бе човек, който не може да споделя не, не може да отхвърля и поради това не се появяваше въз основата на клуба. Играчите би трябвало да вършим работата, която треньорът ни е сложил, само че също по този начин и президента би трябвало да вървши своята. Именно това не ставаше по негово време, а неналичието на водачество се трансферира на всички равнища, в това число на терена. Съветваха ни хора, които нямаха визия от нещата ”, описа Пике.

В последна сметка Бартомеу бе свален от поста президент на Барселона след вод на съмнение, а клубът бе управляван от Жоан Лапорта, който се завърна отпред на клуба за нов мандат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР