Един от най-очакваните и коментирани продукти, не само в света

...
Един от най-очакваните и коментирани продукти, не само в света
Коментари Харесай

Какво ще можем да правим с AR/VR очилата на Apple

Един от най-очакваните и коментирани артикули, освен в света на мобилните джаджи, само че и в цялата софтуерна сфера, несъмнено са идните AR/VR очила на Apple.

Слуховете за тях ни вълнуват от години, като през последните месеци се заприказва, че компанията възнамерява да пусне сходен артикул още през идната година.

Големите въпроси са защо ще можем да ги употребяваме и какво тъкмо ще съставляват те.
 Снимка 515027

Доклад на Bloomberg от тази седмица разкрива по малко и двете посоки, като излиза наяве, че компанията е изпитала няколко съществени усложнения със основаването на първообраз с добавена действителност (АR).

Поради тази причина, Apple възнамерява в началото да заложи на хедсет за виртуална действителност (VR), който ще можем да употребяваме за игри, филми и общо взето всичко останало, което сега можем да вършим с артикули като Oculus или Playstation VR.

Разликата е, че Apple има намерение да предложи много по-висока резолюция от останалите съперници на пазара и да направи продукта скъпо и мъчно налично прекарване.
 Снимка 515028

Говори се, че продуктът ще е и с много по-висока продуктивност, която ще разчита на новите M1 чипове, които към този момент видяхме в няколко от последните компютри на Apple, и ще има вграден вентилатор.

От Bloomberg разкриват, че цената на VR очилата ще е доста над междинната за този пазар, като даже е допустимо да бъде подложен предел на продажбите от една численост дневно във физическите магазини на компанията.

Целта тук не е да се навъртят огромни облаги и милиони продадени устройства, а да се даде опция на софтуерните инженери и на в действителност отдадените геймъри да се ориентират в по-нататъшните проекти на Apple.
 Apple, M1, MacBook Pro, Mac Mini и MacBook Air - първите компютри със лични чипове на компанията
Започва нова епоха за компютрите

Защо новите компютрите на Аpple са недостижими

Срокът за оповестяването на VR очилата наподобява продължава да бъде 2022 година, а AR разновидността ще се появи най-рано през 2023 година, написа Bloomberg.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР