Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата“ по

...
Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на Фермата“ по
Коментари Харесай

Легендарен участник във Ферматаси тръгна контузен и сразен

Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на " Фермата “ по bTV приключи с погром на легендата Димитър Господинов, по-известен като Гуспа. Ветеранът от първото издание на предаването не съумя да си извоюва реванш на Арената, за който копнееше от седем години. Организаторът на завършения измежду природата отпадна с 3,5 на 11,5 след тежък, само че спортсменски двубой от строителя и някогашен хандбалист Калин Евтимов.

Гуспата от тим " Стари герои “ умишлено уточни за противник един от най-силните представители на конкурентния отбор " Нови очаквания “. " Искам да дам образец както на моите деца, по този начин и на всички деца, че би трябвало да избираме не лесния, а достойния път. И даже да изгубим, да си тръгнем с вдигната глава “, сподели участникът. Той мечтаеше да завоюва дуела, с цел да зарадва и стимулира сина си, който страда от детска церебрална парализа.

И Гуспата, и съперникът му излязоха на Арената без да позволяват мисълта за проваляне. Всеки носеше амулет от околните си, който да го закриля в гладиаторските борби. В първата от тях  участниците трябваше да прокопаят път в тунел от пръст и да излязат от другата страна. Гуспата поведе, само че усука рамото си и се заклещи в клаустрофобичното пространство. Междувременно Калин навакса изоставането, изтегли се през тунела по тил и финишира пръв.

Покрити с пръст и останали без мирис, съперниците влязоха във втората борба, която беше предизвикателство не за тялото, а за мозъка. Двамата обаче не демонстрираха солидни познания по тематиките от Алманаха - на седем въпроса те дадоха седем неверни отговора, взеха по половин точка и се приготвиха за следващото физическо тестване. 

В третата борба противниците трябваше да разцепят дебело дърво, а свирепите удари на Калин с брадвата му донесоха още точки и го приближиха към триумфа. Преминаването по трасе с люлки обаче прекъсна блестящия му надвит поход. Бившият хандбалист потегли координирано в едната посока, само че връщането назад се трансформира в същински призрачен сън за него. След серия от рухвания, със смазани от болежка ръце, той отхвърли да се бори. За разлика от него, Гуспата сподели голям хъс и воля, съумя да премине и в двете посоки, и завоюва борбата, въпреки с цената на тежка травма. Една от люлките, която той употребява като ласо, го удари грубо по крайници, а на терена влезе доктор, с цел да обработи раната. 

След къса отмора, изтощени до краен лимит, противниците се хвърлиха в последната борба - коване на стъпаловиден мост. Подкрепяни от съотборниците си, двамата нападнаха финала, без да жалят сили. Калин се оказа малко по-бърз и съумя да завоюва както конфликта, по този начин и дуела. Личната му победа донесе значима точка и на тима му " Нови очаквания “, който поведе с 3 на 2 против конкурентния " Стари герои “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР