Един от най-обичаните съвременни комици си отиде на този ден

...
Един от най-обичаните съвременни комици си отиде на този ден
Коментари Харесай

Дадена ти е една искрица лудост. Никога не я губи! - силните думи на тъжния комик Робин Уилямс

Един от най-обичаните модерни комици си отиде на този ден преди 4 години. Робин Уилямс бе човек със заразителна усмивка и характерна горест в очите. Той бе безпределно надарен и радваше света с вдъхновяващото си наличие.

Уилямс се бореше с тежка меланхолия в месеците преди да посегне на живота си. Справяше се със зависимостите си към кокаина и алкохола. И макар тези мъчителни борби, в множеството случаи намираше сили да се усмихне и да съобщи тази усмивка нататък.

Защото има хора, които знаят по какъв начин да се усмихват през сълзи и да трансформирали непознатото благополучие в своя персонална задача. Робин Уилямс бе тъкмо подобен човек и думите му са мотив за почитание.

Ето за какво през днешния ден взехме решение да ви напомним едни от най-силните цитати на артиста, които сигурно ще ви накарат да се замислите и... усмихнете.

"Без значение какво ви споделят хората, думите и концепциите могат да трансформират света. "

"Но единствено в фантазиите си хората могат да бъдат същински свободни. Винаги е било така и постоянно по този начин ще бъде. "

 робин уилямс Getty/Gulliver

"Ще имате своите сложни моменти, само че те постоянно ще ви разсънват, с цел да видите тези хубави неща, на които до тогава не сте обръщали внимание. "

"Кое е вярно? Това, което е останало, откакто объркате всичко. "

"Все още имаме толкоз доста неща да научим и на света постоянно има още нещо отлично. Дори грешките могат да бъдат превъзходни. “

"Реалността е единствено идея. "

"А, да, бракоразвод – от латинската дума, означаваща изтръгване на мъжките гениталии през портфейла. "

 робин уилямс Getty/Gulliver

"Никога не влизайте в спор с противен човек – той няма какво да губи. "

"Вижте, казусът е, че Бог дава на мъжа мозък и пенис, само че единствено задоволително кръв, колкото работят настрана един от различен. "

"Мислех, че най-лошото нещо в живота, е да се окажеш самичък най-после. Но не, не е. Най-лошото нещо е да се окажеш с хора, които те карат да се чувстваш самичък. "

"Ако дамите управляваха света нямаше да има войни, а единствено напрегнати диалози на 28 дни. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР