Един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и пантеона

...
Един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и пантеона
Коментари Харесай

Зрелищен финален трейлър на „Черната вдовица“ (ВИДЕО)

Един от най-обичаните герои от редиците на Отмъстителите и пантеона на Марвел се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в конфликт с един от най-опасните си съперници – Таскмастър.

В ролята на емблематичната Черна вдовица Наташа Романоф се завръща Скарлет Йохансон – актрисата, която към този момент непроменяемо се разпознава с облика и съумя да превземе сърцата даже и на най-взискателните почитатели.

Финалният зрелищен филмов откъс на „ Черната вдовица “ затвърждава позицията на кино лентата като едно от най-важните заглавия в киновселената на Марвел, което не отстъпва по упоритост и мащаби на която и да е продукция на студиото.

Невиждани до момента фрагменти дават нов взор към впечатляващия екшън и колоритните герои и удостоверяват, че в сърцето на кино лентата лежи персоналната и затрогваща история на Наташа и нейната промяна от рисков наемен палач в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Време е Черната вдовица Наташа Романоф да вземе решение и да покаже на целия свят коя е в действителност.

Действието на „ Черната вдовица “ се развива малко след събитията от „ Първият отмъстител: Войната на героите “, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в недружелюбност, в това число и Черната вдовица.

Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, само че в това време за първи път в живота си работи свободно и сама взима решения за ориста си.

Срещаме се и с нейното „ семейство “, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския поминък Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от тайнствен теоретичен опит, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), прочут като Червения страж – съветския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на „ Черната вдовица “ е Кейт Шортланд, по сюжет на Джак Шейфър и Нед Бенсън. Продуцент е Кевин Файги. В функциите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и други

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР