Един от най-обичаните български рапъри Ицо Хазарта пусна най-новата си

...
Един от най-обичаните български рапъри Ицо Хазарта пусна най-новата си
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с нова песен за карантината и епидемията от тъпотия

Един от най-обичаните български рапъри Ицо Хазарта пусна най-новата си ария - " Само споко ". Текстът и музиката са негово дело, а осъществяването е в дует с Valentina.
В парчето се чуват обособени изречения с гласовете на Слави Трифонов, Бойко Борисов, Иван Костов и други политически фигури.
 Ицо Хазарта: За обезщетенията трябват критерии, тъй като всеки може да се снима с балалайка Ицо Хазарта: За обезщетенията трябват критерии, тъй като всеки може да се снима с балалайка
Данъци би трябвало да се заплащат, тъй като по този начин работи страната. Това разяснява Ицо Хазарта в предаването " Лице в лице " по БТВ, откакто реше...
Песента отразява настоящите тематики за пандемията от ковид, ограничаващите ограничения и политическата обстановка в страната:
" Имам възприятието, че отново ще ни затворят. Обществото желае да остане в леглото и да спи надълбоко. Само споко!  Айде не на мене тия… Дай ми на хартия доказателства, че няма зараза от тъпотия… Ориентирай се към интернет търговия, наблегни на тоалетната хартия.

Хазарта не изневерява на своя жанр с язвителен език и иронични намеци, с които осмива сериозните тематики, загатвайки за изтеклите фотоси на премиера в оставка Бойко Борисов, за които прокуратурата спря следствието и " забележимите резултати ", станали известни от предизборния слоган на ГЕРБ.
 Ицо Хазарта стана баща за трети път Ицо Хазарта стана баща за трети път
Ицо Хазарта към този момент си има трета дъщеричка. Христо Петров, както е същинското име на рапъра, самичък се похвали с щастливата вест в обществени...
" Добър вечер! Пригответе носовете, бързо PCR-и, нелепости не си мислете. То по принцип не е нездравословно малко миене на ръцете, в случай че прецените и сапун употребете. В твоя случай маската е съблазън. - Какъв ти е казусът? - По-добре не питай… Проверявам чекмеджето - нЕма никой. Само на кантара има забележими резултати. Като цяло допускам разполагаш с огледало, погледни го, ето това е антитяло. "
Не е пропусната и тематиката за затварянето на заведенията, която Хазарта неведнъж е коментирал, както и темпа на имунизиране в България:
" Чакаме имунитета, ей къде е 2035-а.  Затворете бързо заведения за хранене и кафета. Явно вирусът главно там шета. Тия хора там са нагли и толкоз ненормални… Искат да работят. Смятай какъв брой са нахални!  Идва карантина, искаш им оставките, идва и ваксина - питаш за съставките. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР