Един от най-лесните начини да избегнете спорове или разногласия в

...
Един от най-лесните начини да избегнете спорове или разногласия в
Коментари Харесай

Зодиите, които лъжат партньора си, за да получат повече лично пространство

Един от най-лесните способи да избегнете разногласия или различия в една връзка е да поддържате мира с колегата си. Това може най-добре да се реализира, като казвате истината и сте почтени с половинката си за всяко начинание. Въпреки това има някои зодии, които не имат вяра, че честността е най-хубавата политика. Без значение какъв брой разбиращ или демократичен може да бъде индивидът до тях, те са склонни да лъжат колегата си, с цел да имат време за себе си. Те могат да си измислят следващото обвързване, което би трябвало да изпълнят в извънработно време, с цел да отидат на мач с другари.

Всичко това може да провокира огромни проблеми сред половинките, в случай че лъжите излязат нескрито. Затова е по-добре, когато ги изключите от речника си. Много хора обаче не се преценяват с това. Без да се усетят, те се трансформират в патологични лъжци, за които да скрият истината не е никакъв проблем.

От Скорпион до Телец, тези зодии постоянно лъжат обичания си човек, с цел да получат в допълнение персонално пространство.

Скорпион

Скорпионът може да наподобява обществен на работа, само че доста от тези хора са интроверти, които слагат фасада в офиса. Те в действителност не харесват нищо повече от това да прекарват часове в самотност, наслаждавайки се на всеки миг. За тях е най-приятно, когато блажено превъртат през екраните на телефона си или се отпускат, до момента в който гледат фотоси в обществените медии. Ако половинката им се опълчи на тази пауза, те нормално лъжат колегата си. Може даже да симулират служебно позвъняване или среща, която изисква тяхното внимание. Това се е трансформирало с времето като нещо рутинно и те не изпускат телефона си от ръка. Без да усещат какъв брой скъпо време могат да изгубят по този метод, тези хора непрекъснато гледат какво споделят техните другари. Много по-подходящо би било да прекарате цялото това похабено време в разходка с половинката си или да вършиме нещо друго, което и двамата обичате.

Телец

Докато Телецът се радва да бъде във връзка в по-голямата си част от времето, има моменти, когато избира личната си компания. Може би ще играят видео игра или просто ще дремят за няколко спомагателни часа. Те желаят време без човек до тях, който да търси неточности, които могат да ги притеснят ненужно или да им диша във врата. Те лъжат колегата си, тъй като не желаят да го разстройват. За тях това е по-добрият вид от воденето на неуместен диалог за това по какъв начин би трябвало да прекарват времето си. Хората от зодия Телец не желаят да си признаят, само че няколко пъти в месеца желаят да си починат от своята половинка, без това да се трансформира в проблем.

Лъв

Един от най-безхаберните зодиакални знаци е Лъвът. Той избира да бъде лентяй, вместо да способства с нещо градивно в къщата. Така че, когато настъпят празници или уикенди, можете да разчитате, че този подъл огнен знак ще измисли най-лошите извинения. Всичко това е за да се отърве от домакинската работа. Повечето от тях приказват неистини или се преструват на заболели, с цел да избегнат отговорностите у дома. Тази хора желаят да могат да си почиват умерено, до момента в който половинката им се върти в кухнята. Подобно на същинския Лъв, мъжът обича да се настани на трапезата, когато всичко е готово. Не го тормози, че не е оказал помощ с нищо за обезпечаването на храната.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР